inapoi la articole

Scurt ghid pentru inchirieri auto Bucuresti

Turistii care urmeaza sa isi petreaca o vacanta in tara dar si romanii plecati in afara au devenit extrem de interesati in ultima perioada de serviciile de inchirieri auto Bucuresti. Cu o masina poate fi destul de avantajos sa te deplasezi, iti poti planifica calatoria linistit si nu in ultimul rand vei putea vizita numeroasele obiective turistice pe care Romania ti le pune la dispozitie. In continuare o sa va oferim cateva informatii care dorim sa fie un scurt ghid pentru inchirieri auto Bucuresti care sa ajute clientul sa faca cele mai bune alegeri dar si sa evite eventualele capcane pe care le pot intinde companiile mai putin serioase din acest domeniu. Exista cateva lucruri esentiale de care trebuie sa tineti seama inainte de a semna un contract cu o societate de inchirieri auto din Bucuresti.

1. Care este perioada minima de inchiriere?
Evident ca acest aspect variaza in functie de politica fiecarei companii, insa in marea majoritate a cazurilor masinile se pot inchiria pentru minim trei zile, o perioada maxima de inchiriere nu este specificata. In cazul in care cautati un partener de nadejde in acest domeniu care sa va furnizeze masina pentru o perioada mai scurta de timp, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro pot fi un partener de nadejde, la ei masinile se pot inchiria si pentru cateva ore cu conditia ca clientul sa achite minim 2 zile.

2.Care sunt actele necesare pentru inchirieri auto Bucuresti?
Procedura pentru inchirierea unei masini in Bucuresti este una cat se poate de simpla, viitorul client trebuie sa detina un permis de conducere, un buletin iar in cazul cetatenilor straini un pasaport. Cu aceste documente va trebuii sa se prezinte in momentul in care ridica masina de la compania de inchirieri.

3.Predarea si preluare.
In marea majoritate a cazurilor companiile de inchirieri auto au angajati care pot livra clientului masina la adresa acestuia sau chiar in incinta aeroportu;lui din Otopeni, acest serviciu este contra cost insa nu in toate situatiile, la cei de la Rent-a-car-otopeni.ro masina aleeasa prin intermediul platformei de inchirieri auto Bucuresti se va livra in mod gratuit.
Masinile disponibile la firmele de profil, sunt intotdeauna verificate din punct de vedere al starii tehnice, au incluse in pret toate asigurarile dar si celelalte taxe de care soferul va avea nevoie pentru a putea circula pe drumurile publivce din Romania.

Daca te aflii in capitala pentru o anumita perioada de timp si ai si tu nevoie de inchirieri auto Bucuresti compania Atlas poate devenii partenrul tau ideal de calatorie, atat experienta cat si calitatea sunt lucruri importante de care vei beneficia daca alegi sa rezervi o masina pe http://www.rent-a-car-otopeni.ro