inapoi la articole

Cum alegi o usa de garaj sectionala?

Principalele criterii de care trebuie sa tineti cont cand achizitionati o usa de garaj sunt siguranta, calitatea si aspectul.

Usile de garaj sectionale se deschid vertical si raman sub tavan, astfel se obtine un spatiu maxim pentru parcarea in interiorul si in fata garajului. De asemenea, usile de garaj sectionale au o latime de trecere mai mare, sunt etansate optim si se pot monta in orice garaj.
Deoarece o usa de garaj trebuie sa reziste o perioada foarte indelungata de timp si sa fie fiabila trebuie sa alegeti un producator renumit in domeniu. Hormann are o experienta de peste 75 ani in fabricarea usilor de garaj si sistemelor de actionare si se afla pe primul loc in Europa la vanzarile de usi de garaj. Aceste lucruri va confera o stare de siguranta atunci cand achizitionati un produs marca Hormann.
Pentru a confirma calitatea Hormann, usile de garaj sunt fabricate in Germania si au o garantie de 10 ani. Respecta norma europeana 13241-1 si sunt executate conform sistemului de management al calitatii DIN EN 9001 din Germania.
Datorita panourilor fabricate din otel sau lemn masiv, texturilor Decograin si a multitudinii de culori disponibile puteti fi sigur ca usa configurata de dvs. se va asorta perfect cu arhitectura casei.

De ce sa alegeti o usa de garaj Hormann?
Pentru ca ofera:
-protectie indelungata impotriva intemperiilor
-izolare termica superioara
-securitate ridicata datorita dispozitivului de securizare a usii
-sistem bidirectional de comanda BiSecur
-interogare rapida a pozitiei usii cu ajutorul telecomenzii
-integrare in designul casei dvs

Daca doriti sa vedeti toate modelele de usi sectionale de garaj puteti accesa http://www.porti-si-usi.ro