inapoi la articole

3 Motive pentru care ai nevoie de un certificat SSL pentru magazinul tau online

Internetul este una dintre cele mai mari revolutii ale secolului avand in vedere ca acesta a devenit un stil de viata pentru fiecare dintre noi. Indiferent ca vorbim despre achizitii de servicii sau produse sau despre gasirea unor informatii practice pentru diverse aspecte din viata de zi cu zi, cert este ca Internetul a devenit un aliat de nadejde. Cu toate ca Internetul ne ofera astazi un anumit grad de siguranta atunci cand vorbim despre tranzatii si date personale, utilizatorii devin din ce in ce mai selectivi cu site-urile web care sunt nesigure.
Desigur ca de-a lungul timpului s-au cautat diverse solutii prin care utilizatorii sa beneficieze de siguranta atunci cand navigheaza pe Internet, astfel ca magazinele online au astazi posibilitatea de a opta pentru un certificat SSL de la https://www.mxhost.ro/certificate-ssl/ care in situatiile actuale a devenit mai mult decat o simpla necesitate avand in vedere faptul ca utilizatorii apreciaza site-urile care le garanteaza un grad ridicat de siguranta. Iata insa 3 motive reale pentru care ai nevoie de un astfel de certificat pentru magazinul tau online.
1. 85% dintre utilizatori evita sa faca navigheze pe site-uri nesigure.
Pare ireal insa statisticile indica faptul ca utilizatorii pun foarte mare pret astazi pe siguranta mai ales atunci cand vine vorba despre introducerea de date pentru realizarea unei tranzactii. Un certificat SSL reprezinta cea mai buna modalitate prin care putem oferi utilizatorilor siguranta de care au nevoie atunci cand vine vorba despre confidentialitatea datelor personale.
2. Certificatele SSL, siguranta deplina pentru magazinul tau.
Unul dintre marile avantaje ale certificatelor SSL se datoreaza faptului ca acestea creeaza un canal unic de comunicare intre server si utilizator, astfel ca schimbul de date se realizeaza in deplina siguranta prin intermediul canalului unic creat. Acest lucru este aspectul principal care garanteaza utilizatorilor faptul ca datele lor sunt in deplina siguranta
3. Certificatele SSL, siguranta maxima la preturi avantajoase.
Tot la capitolul avantaje trebuie sa includem totodata si faptul ca implementarea unui astfel de certificat nu presupune o investitie majora avand in vedere ca la Mxhost, un certificat SSL special creat pentru magazine costa doar 65€ anual si iti ofera o asigurare de 500.000$ in situatia in care acesta nu functioneaza corespunzator.
Mxhost este o companie de servicii web care vine in intampinarea clientilor cu un portofoliu complex de astfel de servicii si care pot fi achizitionate la preturi speciale.

https://www.mxhost.ro/certificate-ssl/