inapoi la articole

10% reducere pe Booking.com, la prima rezervare

Probabil ai auzit deja de booking.com, e cel mai mare site de rezervari, la nivel mondial. Daca nu ai facut rezervare pe Booking.com pana acum, poti beneficia de 10% reducere.

Cum obtii reducerea de 10% pe Booking.com?


Foarte simplu: acceseaza acest link si urmeaza instructiunile.
Va trebui sa-ti creezi cont si sa faci o rezervare. Vei primi recomensa (in valoare de 10% din valorea sejurului) dupa ce sejurul s-a incheiat.

Eu folosesc Booking din mai multe motive:

  • Rezervarea este garantata. NU mi s-a intamplat niciodata sa-mi fie anulata rezervarea sau sa ajung la unitatea de cazare iar proprietarul/personalul sa spuna ca "a dat" camera (am patit asta de mai mutle ori, cand am rezervat "doar" telefonic).

  • Taxele sunt incluse sau sunt afisate foarte clar. Fie ca e vorba doar de taxa de statiune sau alte taxe mici, acestea sunt afisate. Exista si site-uri care "omit" unele taxe iar in final ajungi sa platesti chiar mai mult. In plus, serviciile gratuite (ex: loc de parcare, wi-fi) sunt evidentiate pe site.

  • Review-uri. Foarte multe review-uri. Serios, sunt peste 120 de milioane de review-uri. Va recomand sa cititi (macar cateva la fiecare hotel) inainte de a face rezervarea, astfel veti sti dinainte ce conditii veti gasi la hotel.

  • Discount Genius. Dupa ce deveniti clienti fideli, veti beneficia de discount-ul Genius (e valabil pentru mii de locatii), plus servicii speciale (check-out tarziu)

Lumea este o carte, iar cei care nu calatoresc citesc doar o pagina